Lamborghini Veneno став найдорожчим автомобілем, проданим онлайн (фото)

Час читання: < 1 хв.
0
Lamborghini Veneno став найдорожчим автомобілем, проданим онлайн (фото)

Lamborghini Veneno продали на онлайн-аукціоні за шість мільйонів доларів. Торги за один із дев’яти існуючих італійських родстерів організував майданчик SBX Cars. При цьому єдину у своєму роді модель не могли продати протягом двох років, оскільки дилерський центр із Дубая спочатку оцінював суперкар у 9,5 мільйона доларів. Цікаво, що після завершення онлайн-торгів на Veneno так і не знайшовся покупець. Проте представники аукціонного будинку повідомили, що їм таки вдалося знайти нового власника.

Компанія Lamborghini випустила лише дев’ять родстерів Veneno у 2015 році. Представлений супекар став єдиним, який отримав чорний кузов і темно-зелений салон. Суперкар обладнаний 6,5-літровим V12 від Aventador. Віддача агрегату складає 750 кінських сил. До сотні модель розганяється за 2,9 секунди. На момент торгів пробіг суперкара становив лише 1778 кілометрів.

Попереднім рекордсменом з онлайн-продажів був Ferrari LaFerrari Aperta , який у 2022 році продали за 5 360 000 доларів. При цьому майданчик SBX Cars вже найближчим часом збирається побити власний рекорд, виставивши на торги один із трьох існуючих Lamborghini Veneno у кузові купе з пробігом близько двохсот кілометрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!