Новий Jeep Renegade коштуватиме 25 тисяч доларів

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Jeep Renegade коштуватиме 25 тисяч доларів

Jeep планує випустити електромобіль, вартість якого буде співмірною з Haval Jolion. Альянс Stellantis, який включає Jeep, анонсував кілька нових моделей на платформі Smart Car. На цій платформі буде створено «зелений» Jeep, вартість якого не перевищуватиме 25 тисяч доларів. Згідно з інформацією від Carscoops, мова йде про новий Renegade, який з’явиться на ринку приблизно в 2027 році, замінивши стару паливну версію.

Випуск нового Renegade був оголошений під час Дня інвестора у штаб-квартирі Stellantis у Мічигані, повідомляє Carscoops. На презентації новинку описали як невеликий кросовер, який коштуватиме «менше 25 тисяч доларів за повністю електричну версію». Це також може означати, що автомобіль отримає й інші силові установки.

Подробиць про обладнання поки що немає. Очікується, що електрокар буде частково уніфікований із Citroen ë-C3 – недорогим субкомпактним кросовером, показаним минулого року. Ціна в нього така сама — від 23 300 євро, або 25 тисяч доларів.

Тобто, новинка від Jeep може отримати електромотор на 113 кінських сил і батарею на 44 кіловат-години, що забезпечує до 320 кілометрів без підзарядки за циклом WLTP. Завдяки 400-вольтовій архітектурі зарядити її з 20 до 80 відсотків можна за півгодини.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!