У Німеччині визначили найкращі кросовери для перепродажу

Час читання: < 1 хв.
0
У Німеччині визначили найкращі кросовери для перепродажу

Німецький портал Ruv, спільно з компанією Schwacke, що спеціалізується на оцінці вартості автомобілів, склав список з найвигідніших для купівлі та подальшого перепродажу кросоверів.

Рейтинг формувався на основі статистичної інформації про те, скільки у відсотковому співвідношенні зберігає та чи інша машина через 4 роки з початку експлуатації, а також з урахуванням грошових втрат у євро.

Найвигіднішим компактним SUV у Німеччині обрали румунський «паркетник» Dacia Duster. Згідно з підрахунками, у версії Blue Cdi 115 4WD (комплектація Journey) чотири роки тому за цю машину просили 24 тисячі 400 євро, а зараз її ціна становить 16 тисяч 885 євро.

Залишкова вартість цієї моделі дорівнювала 69,2 відсоткам.

Найкращим по ліквідності середньорозмірним кросовером став Land Rover Range Rover Velar. У версії Dymanic SE чотири роки тому автомобіль коштував 82 тисячі 860 євро, тоді як тепер їхня ціна знизилася на 26 тисяч 200 євро.

У результаті Velar зберіг 68,4% залишкової вартості, що дозволило йому увійти до списку найкращих кросоверів у Німеччині для перепродажу. 

Замкнув цей ТОП найвигідніший для покупки повнорозмірний SUV в особі BMW X6. Варіант xDrive30d (M Sport) втратив у ціні за 4 роки 35 тисяч 220 євро, а його залишкова вартість становила 67,2%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!