Оголошено всі ціни на електричний кросовер MINI Aceman

Час читання: < 1 хв.
0
Оголошено всі ціни на електричний кросовер MINI Aceman

У квітні цього року Mini представила свій новий компактний електричний кросовер Aceman , а тепер розкрито всі його ціни. У Європі стартова ціна на Mini Aceman складає 38 990 євро. За цю суму ви отримаєте версію Aceman E з електродвигуном потужністю 184 к.с. та акумулятором ємністю 42,5 кВт-год, що забезпечує запас ходу до 310 кілометрів. Максимальна швидкість цієї версії – 160 км/год, а швидка зарядка можлива на потужності до 75 кВт.

Для тих, хто хоче більше потужності та більшого запасу ходу, Mini пропонує версію Aceman SE за 40 990 євро. Ця версія оснащена електромотором потужністю 218 л. та акумулятором ємністю 52,4 кВт-год, що дозволяє проїхати до 406 кілометрів. Aceman SE також підтримує швидку зарядку до 95 кВт та розганяється до 100 км/год за сім секунд.

Mini Aceman доступний не тільки в базовій комплектації Essential . Є також версії Classic від 44590 євро, Favoured від 47190 євро та спортивна JCW Trim від 47790 євро. Кожна з цих комплектацій пропонує свої унікальні особливості та опції, задовольняючи різні уподобання покупців.

Цей компактний кросовер привертає увагу своїми потужними характеристиками та різноманітністю комплектацій, роблячи його привабливим вибором для любителів електромобілів. Mini Aceman готовий підкорювати дороги, пропонуючи високу продуктивність та стиль у компактному корпусі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!