Названий компактний кросовер, від якого краще триматися подалі

Час читання: < 1 хв.
0

Компактні кросовери зараз є одними з найпопулярніших автомобілів у сегменті SUV. Їх цінують за високу посадку за кермом, відмінний безпековий рівень, а також зручний салон для перевезення сім’ї.

Напередодні провідний британський онлайн-журнал “WhatCar” провів аналіз найпопулярніших компактних “паркетників” на місцевому ринку, вибравши із загальної кількості машин одну, купівлю якої краще уникати всіма можливими способами. І цим автомобілем виявився позашляховик Jeep.

Експерти з «Туманного Альбіону» заявляють, що найгіршим варіантом у сегменті невеликих SUV є модель Jeep Renegade . Незважаючи на свою місткість і відмінну прохідність в умовах бездоріжжя, цей кросовер «Джип» критикують за його ненажерливість, а також ціну, що не відповідає рівню оснащення.

Крім того, на думку британських журналістів, Renegade має погано налаштовану підвіску, яка позбавляє машину плавності ходу, а сама якість автомобіля далеко від ідеалу.

Паралельно з цим ці ж експерти склали ТОП із найкращих представників класу компактних SUV. До нього увійшли такі моделі як: Skoda Kamiq , Volkswagen Tiago , Ford Puma , Hyundai Kona Electric , Volvo EX30 , Range Rover Evoque , Skoda Karoq , Smart #1 , Volkswagen T-Roc та Lexus LBX .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.