Porsche випустить новий великий кросовер: перші зображення та деталі

Час читання: < 1 хв.
0
Porsche випустить новий великий кросовер: перші зображення та деталі

З початку цього літа компанія Porsche активно тестує новий кросовер, який має стати флагманом у SUV-лінійці німецького автовиробника. Це спричинило появу великої кількості шпигунських фотографій прототипу цієї моделі в Мережі.

Відомий автомобільний дизайнер під ніком «Avarvarii» скористався цими знімками і створив рендер, який показує, як може виглядати цей позашляховик без камуфляжу.

Експерт із комп’ютерної графіки зазначає, що ймовірність повного збігу дизайну на його рендері з серійною моделлю нового кросовера Porsche становить 75 відсотків. Отже, існує певна ймовірність, що кінцевий вигляд машини буде трохи відрізнятися від показаного на рендері.

Як можна помітити на зображенні, новий флагман SUV-лінійки штутгартської компанії повинен успадкувати у нового Macan EV довгасті фари та короткий “ніс”, тоді як його профіль нагадуватиме “старі” Cayenne.

Технічні деталі про проект ще не розкриті, але відомо, що автомобіль мають намір зробити електричним, розташувавши під його підлогою ємну тягову батарею.

Як архітектура машина задіє платформу SSP Sport, розроблену Volkswagen, а в салоні кросовера підготують місця для семи осіб.

Офіційний дебют новинки Porsche заплановано на кінець наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!