Головна Авто Експерти визначили найнадійніший позашляховик з пробігом

Експерти визначили найнадійніший позашляховик з пробігом

Час читання: < 1 хв.
0
Експерти визначили найнадійніший позашляховик з пробігом

Безсумнівно, автомобілі Toyota відомі своєю надійністю. Однак, за останніми даними, жоден з їхніх трьохрядних SUV не зайняв перше місце за надійністю у своєму сегменті. Згідно з результатами нового аналізу, опублікованого американським ресурсом JDPower, найбільш довговічним позашляховиком з трьома рядами сидінь виявився не Toyota Sequoia, який часто вважається стандартом в цьому класі.

Дослідження, проведене аналітиками на основі опитувань власників автомобілів цього класу, які використовували свої транспортні засоби протягом трьох років, показало цікаві результати. Учасники опитування ділилися досвідом експлуатації, включаючи всі випадки поломок, від фарби до серйозних несправностей двигуна чи інших ключових компонентів.

За результатами, зібраними у 2020, 2021, 2023 та 2024 роках, Chevrolet Tahoe американського виробництва продемонстрував найменшу кількість скарг серед конкурентів. Особливо надійними виявилися моделі Tahoe, що виготовлялися у 2017, 2018, 2020 та 2021 роках, згідно з відгуками власників, які вже понад три роки користувалися цими автомобілями.

Статистика, опублікована в тому ж джерелі, вказує, що середній пробіг Chevrolet Tahoe коливається від 250 до 300 тисяч миль (402-482 тисяч кілометрів). Проте багато автомобілів перевищили цю позначку завдяки систематичному обслуговуванню та уважному догляду.

Якщо власник автомобіля щорічно проїжджає близько 15 тис. миль (25 тис. км), то Tahoe може служити йому від 17 до 20 років без серйозних технічних проблем, як підтверджують результати дослідження.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.