Британці визнали Duster найкращим кросовером для володіння у 2024 році

Час читання: < 1 хв.
0
Кросовер Duster, залежно від ринку до ринку, що продається як під маркою Renault, так і Dacia, завоював чергову важливу нагороду. Британський журнал AutoExpress провів щорічне дослідження Driver Power, в якому з'ясував серед автовласників, покупкою якої машини вони задоволені найсильніше. Переможцем у цьому голосуванні став Dacia Duster. Автомобілі оцінювалися за цілим рядом різних критеріїв, а отримані результати вважаються демонстрацією переваг і задоволеності покупців на ринку Туманного Альбіону. У результаті виявилося, що у 2024 році саме Dacia Duster став тією машиною, володіння якою робить британців найщасливішими людьми порівняно з власниками інших моделей автомобілів. Компактний румунсько-французький кросовер випередив за рівнем задоволеності Tesla Model 3, який посів у рейтингу друге місце, Toyota Yaris і Toyota RAV4, яким дісталося третя і четверта позиції відповідно, а також п'ятірку Mini Cooper, що замкнула. Найвища оцінка, що дозволила обійти всіх конкурентів, дісталася Duster у категорії співвідношення ціни та якості. Крім того, кросовер похвалили за його просте керування та відмінний сенсорний дисплей.

Кросовер Duster, який продається під брендами Renault та Dacia залежно від ринку, здобув чергову важливу нагороду. Британський журнал AutoExpress провів щорічне дослідження Driver Power, щоб дізнатися, яким автомобілем найбільше задоволені автовласники. Переможцем цього голосування став Dacia Duster.

Автомобілі оцінювали за багатьма різними критеріями, і отримані результати відображають переваги та задоволеність покупців на ринку Великобританії.

У результаті виявилося, що у 2024 році саме Dacia Duster став тією машиною, володіння якою робить британців найщасливішими людьми порівняно з власниками інших моделей автомобілів.

Компактний румунсько-французький кросовер випередив за рівнем задоволеності Tesla Model 3, який посів у рейтингу друге місце, Toyota Yaris і Toyota RAV4, яким дісталося третя і четверта позиції відповідно, а також п’ятірку Mini Cooper, що замкнула.

Найвища оцінка, що дозволила обійти всіх конкурентів, дісталася Duster у категорії співвідношення ціни та якості. Крім того, кросовер похвалили за його просте керування та відмінний сенсорний дисплей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!