Американець проїхав 1,4 млн км на Toyota Tundra: ось що зламалося

Час читання: 2 хв.
0
Американець проїхав 1,4 млн км на Toyota Tundra: ось що зламалося

На Reddit було опубліковано знімок приладової панелі пікапа із показниками пробігу, які складають 878 987 миль (1,41 мільйона кілометрів), а також дилерської наклейки про ТО, на якій зазначено 878 400 миль. Користувач, який опублікував фото, підтвердив, що у його Toyota Tundra залишився заводський 5,7-літровий V8, проте на пробігу понад півмільйона миль (805 тисяч кілометрів) довелося замінити трансмісію.

Він також зазначив, що регулярно обслуговував свій автомобіль у місцевому дилерському центрі, а крім трансмісії також довелося замінити ступичні підшипники. Однак, він уникнув інших серйозних витрат, завдяки регулярним техобслуговуванням. За словами користувача, пікап було придбано у квітні 2018 року, тобто на досягнення 879 тисяч миль знадобилося 73 місяці.

Неважко підрахувати, що місячні та денні пробіги шалені: до дилера доводилося заїжджати за кілька тижнів, адже щодня пікап проходив по 644 кілометри! Очевидно, що йдеться про трасові пробіги, але навіть у такому разі з 2018 року спалено понад 188 тисяч літрів бензину. Ймовірно, рекордсменом виявилася базова задньопривідна Toyota Tundra.

Для чого власнику пікапа потрібно було хвалитися своїм пробігом у соцмережах? Причина може бути простою: Toyota відстежує вірусні пости і нерідко дарує рекордсменам нові машини з рекламною метою. Швидше за все для чергової красивої історії Tundra доведеться досягти мільйона миль, але з такими денними пробігами на це потрібно менше року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!