Показали перші зображення найдешевшого електрокару Hyundai

Час читання: 2 хв.
0
Показали перші зображення найдешевшого електрокару Hyundai

Компанія Hyundai анонсувала прем’єру електричної версії Casper. Субкомпактний кросовер А-сегмента із «зеленою» силовою установкою отримає ім’я Inster, утворене від слів intimate — «сімейний», «близький» та innovative — «інноваційний». Як зазначають у Hyundai, новинка буде наступним щаблем еволюції маленького Casper, що продається в Південній Кореї з 2021 року. Дебют Inster відбудеться до кінця червня на Міжнародній виставці мобільності у Пусані.

Inster встановить нові стандарти технологій та безпеки у своєму класі, обіцяє Hyundai. На тизерних знімках видно лише деталі та силует новинки: у неї піксельна оптика в дусі Hyundai Ioniq 5 і круглі світлодіодні елементи, що відсилають до фар Casper . Також видно порт зарядки спереду та рейлінги на даху.

Зображень салону немає, але його раніше вже розкрили фотошпигуни. Судячи з їхніх знімків, цифрова «приладка», дисплей медіасистеми та масивне кермо Inster запозичить у паливного побратима.

Щодо характеристик, то офіційно поки що розкрито лише запас ходу — 355 кілометрів за циклом WLTP. Інсайдери пророкують кросоверу приводний модуль від BorgWarner і ціну менше 20 тисяч доларів – приблизно 1,8 мільйона рублів за сьогоднішнім курсом. На батьківщині, де новинку представлять у червні, вона називатиметься Casper Electric.

Тиждень тому стало відомо, що Hyundai готує заряджену версію електричного ліфтбека Ioniq 6 . Очікується, що Ioniq 6 N технічно уніфікують з Ioniq 5 N , який оснащений двома електродвигунами загальною потужністю 650 кінських сил. Прем’єра очікується восени.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!