Renault тестує автомобіль, здатний впоратися з будь-яким бездоріжжям

Час читання: < 1 хв.
0
Renault тестує автомобіль, здатний впоратися з будь-яким бездоріжжям

Dacia і автоспорт — комбінація, яка може здатися незвичайною, але має своє коріння. Перший Duster з’явився на льодових перегонах ще до офіційного дебюту в 2010 році, а команди на старих Logan неодноразово брала участь у 24 годинах Нюрбургрингу.

У рамках підготовки до наступного легендарного ралі Дакар, команда Dacia Sandriders провела першу фазу випробувань своєї новинки. Бренд готується до участі у професійному автоспорті, вперше дебютувавши у січні 2025 року.

Після перевірки систем на полігоні Millbrook у Великій Британії, команда провела чотири дні на полігоні Sweet Lamb в Уельсі з 6 по 9 травня 2024 року. Потім вони вирушили до Chateau de Lastours у Франції для додаткових чотирьох днів інтенсивних випробувань. Тут три пілоти тестували баггі, оснащене шинами BFGoodrich, на складній та кам’янистій місцевості.

Крістіна Гутьєррес провела два дні за кермом в Уельсі, після чого Себастьян Льоб, дев’ятиразовий чемпіон світу з ралі, ще кілька днів доводив машину до ідеалу.

Керівник команди Dacia Sandriders, Тіфані Ізнард, підтвердила, що перша фаза тестів перевершила очікування, і що команда мала лише кілька незначних проблем, які треба було вирішити. Перед наступним етапом випробувань у Марокко (з 28 червня по 5 липня), де Sandrider тестуватиметься в умовах, наближених до ралі Дакар, ведеться активна робота.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!