Новий Nissan GT-R R36 з’явився на неофіційних рендерах

Час читання: 2 хв.
0
Новий Nissan GT-R R36 з'явився на неофіційних рендерах

У лінійці Nissan безперечно немає недоліку в легендарних моделях. Але деяким із них уже настав час переходити в нове покоління. Так, наприклад, найближча зміна генерацій чекає на позашляховик Patrol, а наступною великою спортивною прем’єрою вважається GT-R (R36).

Незалежний дизайнер з Мексики Наото Кобаясі (у соцмережах відомий як _nao.what_) довгий час працював стажером і в Volkswagen, але є фанатом Nissan. Напередодні він випустив серію рендерів, які показують його бачення нової генерації GT-R.

Під час проектування зображень наступної генерації популярного спорткара «Нісан» художник черпав натхнення з концепту Hyper-Force, представленого у 2023 році. Машина отримала такі ж контури кузова, але в деталях помітно відрізняється від офіційного шоу-кара.

Реклама

Так, наприклад, авто дісталися фари у вигляді дуже вузьких ліній, з’єднаних між собою світлодіодною смугою. Бампер обзавівся великими вертикальними повітрозбірниками з боків, а посередині його виявився розміщений логотип Nissan.

Відмінною рисою корми GT-R R36, створеного завдяки комп’ютерній графікі, стали вбудовані в кришку багажника ліхтарі з піксельною графікою, що складаються з чотирьох півкола. Крім них віртуальна машина отримала потужний дифузор і футуристичні колісні диски.

Подробиць про технічну частину проекту поки що небагато, але є інформація, що новий GT-R буде повністю електричним.

Автомобіль хочуть оснастити сучасними твердотільних батарей, які забезпечать йому швидку зарядку і високий запас ходу, а також укомплектувати його потужними електромоторами. Сумарна віддача електричних двигунів має перевищити позначку 1300 к.с.

Офіційна прем’єра нового Nissan GT-R (R36) має відбутися орієнтовно у 2028 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!