Categories: Авто

Nissan оголосив комплектації оновленого Qashqai

Share

Nissan відкрив прийом замовлень на оновлений Qashqai, стартова ціна якого становить £30 135 або близько 3,4 млн рублів за актуальним курсом. Це на 340 тис. рублів дорожче, ніж раніше, тому що в рамках великого оновлення для цього популярного середньорозмірного кросовера було виключено дешевшу комплектацію Visia.

Оновлена ​​лінійка Nissan Qashqai складається з п’яти рівнів комплектації: початкова Acenta Premium, потім N-Connecta, Tekna та N-Design (обидва від £34,845), і, нарешті, Tekna+.

Комплектація Acenta Premium отримала 17-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні фари і задні ліхтарі, семидюймову панель приладів, 12,3-дюймовий сенсорний екран з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto (обидва з проводовим підключенням), камеру заднього виду і кілька систем допомоги водієві таких як інтелектуальний круїз-контроль, контроль «сліпих зон» та система утримання смуги.

Перехід на рівень N-Connecta додає 18-дюймові диски, бездротове підключення смартфонів, систему камер кругового огляду, бездротову зарядку, панорамний дах, 12,3-дюймовий цифровий дисплей водія та вбудовані сервіси Google, такі як карти та голосовий помічник.

Модифікація Tekna отримала такі опції, як 10,8-дюймовий проекційний дисплей, 19-дюймові колеса, електропривод дверей багажника з функцією hands-free, підігрів передніх сидінь та керма, синтетична шкіряна оббивка та система допомоги водієві Nissan ProPILOT Ass.

Виконання N-Design — нова версія в лінійці Qashqai, пропонує більш виразний зовнішній вигляд завдяки більшій кількості пофарбованих у колір кузова панелей, унікальній решітці радіатора та 20-дюймовим легкосплавним колесам з алмазним огранюванням. Також додані двокольорове фарбування та оздоблення інтер’єру з алькантари.

Топова комплектація Tekna+ включає преміальні сидіння зі шкіряною оббивкою, функцією масажу та аудіосистемою Bose.

Моторна гама оновленого Nissan Qashqai залишилася незмінною. Базові версії оснащені 1,3-літровим бензиновим двигуном із системою м’якого гібрида потужністю 138 к.с., який поєднується із шестиступінчастою механічною коробкою передач. Доступна версія цієї силової установки потужністю 156 к.с., яка може бути оснащена механічною трансмісією або варіатором, а також опцією повного приводу.

Крім того є унікальна гібридна технологія e-Power від Nissan. Вона використовує 187-сильний електромотор для приводу передніх коліс, а 1,5-літровий бензиновий двигун під капотом генерує енергію, відправляючи її на електромотор, або на літій-іонний акумулятор ємністю 1,8 кВт/год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Штрафи за автогаз: за що карають українських водіїв і кого це стосується

Зараз, коли бензин стає все дорожчим, багато водіїв, як і я, починають серйозно задумуватись про…

25.10.2024

Китай порадив автовиробникам призупинити розширення до Європи

Торгове протистояння між Європою та Китаєм посилюється, і тепер Китай закликав своїх автовиробників пригальмувати експансію…

25.10.2024

За рік понад 2200 смертей на дорогах: ключові причини фатальних ДТП

З початку 2023 року українські дороги забрали понад 2,2 тисячі життів у ДТП. Лише з…

25.10.2024

Brabus представив потужний 1000-сильний AMG GT (ФОТО)

Brabus знову здивував автолюбителів, представивши 1000-сильний Rocket GTS , створений на базі Mercedes-AMG GT 63…

25.10.2024

Новий Nissan Skyline вийде у форматі кросовера за 50 тисяч доларів

Більшості фанатів Nissan назва Skyline відома за серією спортивного легковика, але у свій час (з…

25.10.2024

Чому водії можуть отримати штраф за моргання аварійкою

Я помітив, що в українських водіїв існує своя особлива культура спілкування на дорозі, де всі…

25.10.2024