Електричний Volkswagen ID.7 став потужнішим і далекобійнішим (фото)

Час читання: < 1 хв.
0

Volkswagen додав ID.7 потужності та збільшив запас ходу на одному заряді. Сімейство ID.7 поповнилося новими модифікаціями в Європі: стартують продажі “зарядженого” ліфтбека ID.7 GTX вартістю 63 155 євро, універсала ID.7 GTX Tourer, що коштуватиме європейцям 63 955 євро, а також ліфтбека та універсала ID.7 Pro S, що оцінено у 58 985 і 59 785 євро відповідно.

Найбільший інтерес серед перерахованих версій представляє ID.7 GTX Tourer, який називають найпотужнішим універсалом за всю історію Volkswagen. Він дебютував у середині березня, а у європейських дилерів новинку можна буде замовити вже відзавтра, тобто з 6 червня.

Реклама

“Заряджений” універсал приводить у рух двомоторна установка потужністю 340 кінських сил, у нього повний привід і “спортивний” обвіс. На одному заряді батареї ємністю 86 кіловат-годин універсал проїжджає понад 620 кілометрів, а поповнити заряд енергії від 10 до 80 відсотків можна приблизно за 26 хвилин.

Модифікаціям із приставкою Pro S збільшили ємність батареї з 77 до 86 кіловат-годин порівняно з Pro-версією. У результаті ліфтбек може проїхати без підзарядки 709 кілометрів, а універсал – 690 кілометрів за циклом WLTP.

Виробляють електромобілі сімейства ID.7 на заводі в Емдені, там же, де вже збирають кросовери ID.4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!