Розкішний кабріолет Genesis отримає електромотор від Lucid

Час читання: < 1 хв.
0
Розкішний кабріолет Genesis отримає електромотор від Lucid

Концерн Hyundai та американський виробник преміальних електромобілів Lucid близькі до завершення переговорів про співпрацю, пише корейська Sisu з посиланням на джерела у галузі. Результатом може стати поява преміального бренду Genesis розкішного електричного кабріолету з силовою установкою американського походження.

Джерела стверджують, що угода планується на тлі бажання Genesis поповнити свою лінійку розкішною пропозицією. Genesis хоче розробити спортивний електромобіль швидше задля поліпшення власного іміджу, ніж для заробітку, але шукає способи зменшити потрібні інвестиції.

Тому майбутній флагман, наймовірніше, комплектуватимуть позиковою силовою електронікою, і Lucid, судячи з усього, вважається одним з головних кандидатів у постачальники. Американська компанія має в своєму розпорядженні як потужні двигуни, так і ємні батареї – ще влітку минулого року у седана Lucid Air з’явилася модифікація з силовою установкою віддачею більше 1200 к.с. та запасом ходу майже 700 кілометрів. Очікується, що серійний електромобіль Genesis стане розвитком концепту X Convertible (на фото).

Реклама

У свою чергу, співпраця з корейським концерном може допомогти Lucid Motor виправити свої фінансові справи, в яких фірма зараз відчуває труднощі, незважаючи на домовленості з Aston Martin, які вже є. У червні минулого року дві компанії уклали угоду про постачання силових агрегатів, яка, за даними інсайдерів, оцінюється у понад 215 мільйонів доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!