Авто

Оновлений кабріолет Mini Cooper JCW засвітився на тестуванні

Share

Хетчбек JCW – єдиний оновлений Mini із двигуном внутрішнього згоряння, який може запропонувати автоматичну або механічну коробку передач.

Бренд уже анонсував хетчбек JCW, заявивши, що він поставлятиметься з автоматичною або механічною коробкою передач на вибір.

Cooper S отримав приріст потужності на 20 к.с., тому варто чекати, що 2,0-літровий двигун JCW видаватиме більше, ніж 228 к.с. старі версії. Перетворення авто з механічною коробкою передач на дорогу розкішну модель продовжується в нових моделях Mini Cooper з двигуном внутрішнього згоряння.

Mini офіційно не представила JCW, але показала фотографії злегка замаскованого хетчбека і підтвердила, що на відміну від менших Mini, він надасть покупцям можливість передавати потужність на передні колеса через механічну або автоматичну коробку передач.

Хоча цей кабріолет, помічений на кількох гарячих тестових колах в німецькому Нюрбрюргінгу, все ще був сильно замаскований, легко розрізнити деталі, загальні з прототипом хетча JCW, включаючи жваву решітку радіатора, квадратні повітрозабірники в кожному куті переднього бампера, і одинарна центру. Вона виглядає так само, як глушники вторинного ринку, які були популярні серед власників Mini у 1960-х роках.

При погляді на інтер’єр видно тонкий круглий сенсорний OLED-екран, загальний всім нових Mini, але одна загадка полягає в тому, що бренд планує зробити під капотом. Він перенесе 2,0-літровий рядний чотирициліндровий двигун із турбонаддувом попереднього автомобіля. При цьому немає точних даних про те, скільки кінських сил він генеруватиме.

Фотошпигуни вважають, що двигун під кодом B48 матиме ті ж 228 к.с., що й раніше. Але оскільки Mini заявляє, що новий JCW “розсуне межі швидкості та маневреності” і вже збільшив потужність Cooper S зі 176 к.с. до 201 к.с., є підозра, що JCW може збільшити потужність. Точно стане відомо у найближчі кілька місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: MINI Cooper

Останні записи

Audi RS 7 отримала нову версію: що змінилося

Ательє Mansory представило свою версію Audi RS 7, що отримала значне підвищення потужності двигуна, дозволяючи…

21.09.2024

15 найнадійніших японських кросоверів і позашляховиків

Японські автомобільні бренди відомі своєю якістю, адже їхні транспортні засоби витримують випробування часом. Кросовери та…

21.09.2024

Оновлений Mercedes-Benz EQS отримає унікальну оптику із фірмовими логотипами

Оновлений флагманський електромобіль Mercedes-Benz EQS отримає унікальні світлові елементи під назвою «starlight», що включають фірмову…

21.09.2024

В Україні знизилися продажі дизельних авто: які моделі все ще популярні

Попри те, що бензинові автомобілі продовжують домінувати на українському ринку легкових автомобілів, дизельні моделі поступово…

21.09.2024

Розкрито вартість нового доступного позашляховика Toyota Land Cruiser FJ

Новий Toyota Land Cruiser FJ – це модель, яка призначена стати більш доступною альтернативою в…

20.09.2024

Представили оновлену Toyota Corolla 2025 (фото)

Toyota планує зробити Corolla 2025 модельного року свіжішою та привабливішою, запроваджуючи нову спеціальну версію FX,…

20.09.2024