Alpina показала першу фотографію таємничої нової моделі

Час читання: < 1 хв.
0
Alpina показала першу фотографію таємничої нової моделі

Компанія Alpina показала першу фотографію засекреченої нової моделі. Компанія Alpina представила тизер нової моделі, прем’єра якої має відбутися найближчим часом. З 1983 Alpina працює в статусі самостійного автовиробника, випускати автомобілі під власною маркою, хоч і створені на базі моделей BMW. Фахівці ательє з німецького Бухлое допрацьовують майже всі машини з модельної лінійки баварського концерну, але з 2025 Alpina стане суббрендом BMW, так що майбутня модель цілком може стати останнім самостійним проектом уславленої марки.

На своїх сторінках у соціальних мережах Alpina опублікувала тизер новинки, на якому зображено фрагмент заднього бампера зі здвоєним патрубком вихлопної системи.

Жодної інформації про те, що за автомобіль ліг в основу проекту, немає. Зображення супроводжується текстом «Зворотний відлік до чогось нового…», яке також не проливає світло на прем’єру.

З урахуванням того, що до останніх новинок BMW увійшло нове покоління 5 Series, не виключено, що саме ця модель і пройде через руки майстрів з Бухлое. Про те, що Alpina не стане допрацьовувати електромобілі i5, красномовно заявляє тизер з вихлопом, якого просто немає моделей з електричною силовою установкою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!