Показано Dacia Duster, який не зможе купити навіть мільярдер

Час читання: 2 хв.
0

Кросовер Duster є світовим бестселером, причому не має значення, продається він під маркою Dacia, або під брендом Renault. І все завдяки його бюджетній ціні. Але у світі існує як мінімум один «Дастер», який недоступний для покупки за жодні гроші. Його показали на виставці Black Sea Defence and Aerospace в Румунії.

Йдеться не про простий Duster, а про машину військового призначення. Вона існує в єдиному екземплярі і призначена для виконання спеціальних військових місій у складі румунської армії.

Кросовер другого покоління позбавлений традиційних коліс, замість яких йому дісталися чотири гусениці, що дозволяють безпечно та ефективно пересуватися такими поверхнями як: бруд, пісок та сніг.

Система шасі «безцінного» Duster складається із чотирьох окремих вузлів, встановлених на місцях, де колись були звичайні колеса. Всі вони прикріплені до металевого каркаса, звареного та забарвленого в чорний колір, з торсіонним важелем з оцинкованої сталі.

Мости автомобіля зроблені максимально міцними, щоб вимагати мінімального обслуговування.

Ширина гусеничного Duster складає 2160 мм, а дорожній просвіт набагато вищий за стандартні 210 мм (точний кліренс не уточнюється).

Заявлено, що кросовер здатний розвивати максимальну швидкість до 60 кілометрів на годину, а його система 4×4 працюватиме при температурах від -40 до +60 градусів за Цельсієм. Який двигун встановлений у нього під капотом – невідомо.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!