BYD випустить стильний електричний кросовер: перші фотографії

Час читання: 2 хв.
0
BYD випустить стильний електричний кросовер: перші фотографії

Компанія BYD опублікувала перші фотографії нового кросовера Leopard 3. Новинка побачить світ під маркою Fang Cheng Bao (експортне ім’я Formula Bao) і виявиться її першою електричною моделлю. Інформації про силову установку немає. Імовірно, це буде двомоторна система потужністю 420 кінських сил. У модельному ряду Fang Cheng Bao «троячка» розташується на сходинку нижче за гібрид Leopard 5.

Бренд Fang Cheng Bao, запущений BYD у 2023 році, показав чергову новинку. Компактний кросовер Leopard 3 вийде на китайський ринок до кінця року та стане першою повністю електричною моделлю марки. Йому обіцяно двомоторний повний привід, силова установка з віддачею близько 420 кінських сил і ціна в районі 220 тисяч юанів – 1,2 мільйона гривень.

Поки що в лінійці Fang Cheng Bao є лише гібридні позашляховики Leopard 5 та Leopard 8. Молодша модель обладнана «турбочетвіркою» 1.5 та двома електромоторами. У сумі вони дають 687 кінських сил і 760 Нм моменту, що крутить, і дозволяють розганятися до «сотні» за 4,8 секунди. У «вісімки» ДВС дволітровий, а потужність усієї установки становить 952 кінські сили. Розгін до ста – ті ж 4,8 секунди.

Окремо стоїть спідстер Fang Cheng Bao Super 9 , у якого є шанси стати умовним конкурентом McLaren Elva та Ferrari Monza. Даних про силову установку Super 9 поки немає: вона чи то повністю електрична, чи то гібридна, як на позашляховиках. Позиціонується дводверка як молодший родич Yangwang U9. І коштувати має дешевше 1,68 мільйона юанів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!