ТОП-5 автовиробників, які роблять найбезвідмовніші двигуни

Час читання: 2 хв.
0
ТОП-5 автовиробників, які роблять найбезвідмовніші двигуни

Серцем будь-якого автомобіля є його двигун, а значить чим він надійніший, тим довше проживе сама машина. Але які автовиробники випускають безвідмовні мотори? Відповісти на це актуальне питання вирішили експерти закордонного порталу GoBankingRates.

Журналісти склали ТОП-5 компаній, мотори яких здатні здивувати своєю надійністю, проте користувачі розкритикували цей рейтинг через кілька зазначених у ньому імен.

На перший рядок у списку автовиробників з найміцнішими двигунами була поставлена ​​Toyota, а зразками для наслідування були названі такі мотори як 2GR, 1JZ, 2JZ та сімейство агрегатів UZ.

На другому місці розташувалася Honda з її установками K-Series, J35, а також H22A, тоді як трійку замкнув Lexus з “тойотівськими” моторами 2JZ, 2GR та 1UR-FE. 

А ось два останні представники цього ТОП-5 спантеличили користувачів Мережі. На четверте місце автори рейтингу поставили Chevrolet (особливо за мотор LT1), а п’ятим назвали Ford з двигунами Coyote V8 і EcoBoost.

Замикаючі у п’ятірці найкращих виробників двигунів піддалися критиці з боку користувачів. Ось тільки деякі з коментарів, опублікованих під оригінальною статтею:

  • «За моє життя у мене було 2 «Форди». І обидва мали проблеми з двигуном на пробігу до 50 тисяч км. Нещодавно Ford відкликав машини через можливість займання двигунів, але у них не було запчастин, щоб полагодити ці мотори»;
  • «Ford та Chevrolet найнадійніші? Можливо, але лише на початку 2000-х. Турбодвигуни Ford Eсoboost постійно вибухають, як і турбомотори GM 1.4, які найчастіше використовуються у Chevrolet Cruze. Їхні двигуни серії 2.4 LEA – така ж катастрофа»;
  • «Я думаю, вони говорять про «надійні» фанати, рекламу та маркетинг. Надійні двигуни у «Форд» та «Шева»? Це виробники автомобілів з найгіршою надійністю, але з найдовірливішою базою фанатів»;
  • «Я здивувався, побачивши на п’ятому місці Ford. Вибачте, але у Ford за останні роки було більше проблем із двигунами, ніж у всіх цих марок разом узятих. У ТОП-і правильно розставлені 1, 2 та 3 місця. Але я сумніваюся в тому, кого поставили на 4 місце, оскільки це багато в чому залежить від того, про який двигун йдеться»;
  • «Ford Ecoboost був кошмаром, тому я не впевнений, чому він вказаний у списку кращих. 5,0-літровий Ford Coyote також має проблеми з фазообертачами. Крім того, у старих Chevrolet GenII LT1 були свої проблеми » .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!