Авто

Показали перші знімки оновленого електричного кросовера Skoda Enyaq

Share

Західні фотографи-шпигуни відобразили прототип оновленого кросовера Enyaq перед його дебютом наступного року. Передня та задня частини чеської новинки були вкриті камуфляжем.

Enyaq допоміг розпочати електричну революцію Skoda, але електромобілі пройшли довгий шлях з моменту представлення моделі восени 2020 року. Проте компанія працює над вирішенням цієї проблеми за допомогою оновленого кросовера. Enyaq 2025 року, що нещодавно проходить тестування, отримає «комплексне оновлення» і матиме новий дизайн Modern Solid.

Skoda не розкриває додаткових деталей екстер’єру, але прототип має новий передній бампер з більшим та виразнішим нижнім повітрозабірником. До них приєднуються менш “метушні” вертикальні повітряні завіси.

Хоча грати радіатора і фари здаються перенесеними з поточної моделі, попередній рендеринг припускає, що кросовер може піти стопами концепту Epiq. Зокрема, модель може відмовитися від звичної радіаторної решітки і використовувати більш тонкі освітлювальні прилади.

Схоже, жодних змін не відбулося, але ми можемо чекати цілого ряду оновлень, включаючи нові задні ліхтарі та оновлений бампер. Також цікаво відзначити, що на прототипі є наклейки з написами “Тест-драйв, спасибі” та “Перевірка гальм”.

Фотографії дають нам лише коротку виставу всередині, але фотографи зазначили, що кабіна була замаскована і «схоже, була перероблена».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Skoda

Останні записи

Видачу автомобільних номерів в Україні тимчасово зупинено

Сервісні центри МВС тимчасово припинили прийом заявок на виготовлення індивідуальних номерних знаків. Як повідомляє NNews,…

19.09.2024

Перекуп поділився секретами продажу автомобіля за ціну вище ринкової

Кожен автомобіль рано чи пізно перестає відповідати потребам свого власника, що веде до рішення продати…

19.09.2024

Subaru Solterra та WRX перевірили на безпеку в краш-тестах

Subaru продовжує демонструвати високу безпеку своїх автомобілів: модель 2024 року, Solterra, отримала престижну нагороду Top…

19.09.2024

Експерти назвали найнадійніші іномарки з пробігом

Агентство Consumer Reports опублікувало рейтинг найнадійніших автомобілів з пробігом у різних цінових категоріях, більшість з…

19.09.2024

Дизайн автомобілів у США можуть переробляти з метою покращення безпеки

У США автовиробників можуть зобов'язати зменшити капоти автомобілів. Національне управління з безпеки дорожнього руху (NHTSA)…

19.09.2024

Компанія Volkswagen зупинила випуск ID.4: що стало причиною?

Volkswagen оголосив про припинення продажів електричного кросовера ID.4 та тимчасову зупинку виробництва на заводі в…

18.09.2024