Компанія BMW представила унікальний M8

Час читання: 2 хв.
0

На фестивалі Concorso d’Eleganza Villa d’Este в Італії компанія BMW представила експериментальний родстер Concept Skytop, який втілює уявлення про розкіш BMW, створене дизайнерами під керівництвом Адріана ван Хойдонка.

У Concept Skytop відсутні гнучкі дисплеї на всю консоль, голографічні проектори та автопілот – усі ті технології, які так захоплюють молодих шанувальників Ілона Маска . Це навіть електромобіль. Концепт побудований на базі серійного BMW M8 , але має оригінальний кузов, для створення якого знадобилося багато праці майстрів-ремісників.

Реклама

Стилісти створили витончений і гармонійний силует з явним відсиланням до легендарного купе BMW M1 . Гострокінцевий, націлений вниз передок автомобіля врівноважений задньою частиною, що має аналогічні кути та довжину.

Боковини машини Concept Skytop візуально полегшуються завдяки підштампуванням та вигнутому дугоподібному порогу. Додатковий характер екстер’єру надають опуклості на задніх крилах. Горизонтальна орієнтація решітки радіатора та світлотехніки підкреслює динамічність та стрімкість зовнішності.

На особливу згадку заслуговують такі деталі, як передній край капота у вигляді спойлера і тонка выштамповка по центру вздовж усього верху.

У BMW Concept Skytop передбачений дах, який встановлюється та знімається вручну, без сервоприводу та механізму. Два сегменти даху можна легко встановити або демонтувати, а спеціальні ніші за сидіннями служать для їх зберігання, коли вони не використовуються. Зовнішня поверхня даху та дуги безпеки, як і весь інтер’єр, оббиті натуральною шкірою цегляного кольору. Поверхня кузова за дугами безпеки забарвлена ​​градієнтом: цегляно-червоний відтінок плавно перетворюється на основний колір кузова від переднього краю до заднього.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!