Названо найнадійніші японські автомобілі у 2024 році

Час читання: < 1 хв.
0
Названо найнадійніші японські автомобілі у 2024 році

Японія є батьківщиною безлічі автовиробників, які по сьогоднішній день своєю продукцією дивують покупців неймовірним рівнем надійності. Такі компанії створюють одні з найпередовіших і найбажаніших машин на ринку, і багато японських моделей носять статус культових.

Журнал TopSpeed ​​вирішив поринути у світ японського автопрому, оцінивши його надійність станом на 2024 рік. Кожній із моделей було присвоєно власний рейтинг, який дозволив ранжувати їхнє десяте місце до першого.

Реклама

Відкрив список безвідмовних японських машин цього року пікап Toyota Tacoma . Оцінка надійності цього автомобіля склала 83 бали зі 100 (10 місце). На один бал його випередив популярний кросовер Subaru Forester (84 бали), а восьмим став великий паркетник Honda Passport (85 балів).

Сьомий рядок дістався седану Lexus ES з аналогічними, що і у випадку з «Паспортом» 85 балами, тоді як шостим виявився позашляховик Toyota 4Runner , надійність якого оцінили в 86 зі 100 балів.

У п’ятірку найкращих увійшов пікап Nissan Titan . Машина отримала оцінку в 88 балів зі 100 можливих. Прямо під ним розташувався седан Lexus IS з тим самим результатом (4 місце), а також знаменита 4-дверка Toyota Camry (3 місце) – по 88 балів зі 100 відповідно.

Срібло (2 місце) у цьому рейтингу привласнили кросоверу Nissan Murano . Його надійність оцінюється в 89 балів із 100.

Що стосується безвідмовного японського автомобіля в 2024 році, то ним був названий позашляховик Lexus GX . Машина отримала таку ж позначку, що і Nissan (89 балів зі 100), але випередила його за рахунок відсутності відкликальних кампаній (у Murano був 1 відгук).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!