Електричний позашляховик Jeep Wagoneer S спробує випередити Tesla Model Y

Час читання: < 1 хв.
0
Електричний позашляховик Jeep Wagoneer S спробує випередити Tesla Model Y

Вперше ми побачили Wagoneer S ще у вересні 2022 року як концепт, а серійну модель ми, нарешті, побачимо 30 травня. Очевидно, що це імітація гонки, як і наступна за нею за участю Grand Cherokee Trackhawk.

Wagoneer S стане найшвидшою серійною моделлю Jeep за всю історію: їй знадобиться лише 3,4 секунди, щоб розігнатися до 100 км/год.

Це на 0,1 з менше, ніж у Model Y Performance та Trackhawk. Що стосується того, чому час розгону до 100 км/год має значення при покупці Jeep, вам доведеться спитати його материнську компанію Stellantis. Вважаю, це привід для хвастощів.

Відео, зняте на трасі Віллоу Спрінгс у Каліфорнії, також містить короткий огляд технічних характеристик, розкритих на даний момент. Wagoneer S буде мати потужність 600 кінських сил і момент, що крутить, в 617 Нм. Ці цифри були отримані під час тестування передсерійних прототипів, тому для остаточної версії, проданої покупцям, вони можуть змінитися.

За оцінками Jeep, запас ходу становитиме понад 482 км., що більше, ніж у Model Y Performance. Розмір батареї не згадується, але ми знаємо, що Wagoneer S побудовано на платформі STLA Large. Архітектура підтримує пакети від 85 до 118 кВтг. Моделі купе та седана Dodge Charger Daytona оснащені акумулятором ємністю 100,5 кВтг.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!