Hyundai готується до дебюту оновленої версії кросовера Creta

Час читання: < 1 хв.
0
Hyundai готується до дебюту оновленої версії кросовера Creta

Поточна генерація Hyundai Creta незабаром отримає важливі поновлення як у плані дизайну, так і в технічному оснащенні. У рамках так званого «фейсліфтінга», вже представленого в Індії, модель отримає повністю оновлені передню та задню частини, а також новий інтер’єр. А для топових версій компанія готує дещо особливе.

Поки Hyundai зберігає інтригу щодо змін, але є припущення, що в топових модифікаціях новий двигун замінить нинішній атмосферний 2.0, який використовувався з часів попереднього покоління. Найбільш ймовірними вважаються 1.4-літровий та 1.6-літровий турбомотори, які компанія вже пропонує на деяких ринках.

Зовнішні зміни будуть дуже значними. Передня частина автомобіля буде повністю перероблена. Фари залишаться розділеними, але набудуть більш квадратної форми, з денними ходовими вогнями на світлодіодах, з’єднаними ґратами з прямокутними секціями. Задні ліхтарі, які зараз складаються з окремих елементів, замінять на горизонтальні блоки, також з’єднані між собою, а задній бампер стане більш масивним.

У салоні панель приладів буде значно оновлена ​​та стане більш технологічною. Особливу увагу привертає панель із двома екранами по 10,25 дюйма кожен. Під ними будуть розташовані центральні вентиляційні отвори та нові елементи керування кліматичною системою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!