Авто

Нові російські “Волги“ виявилися китайськими автомобілями (фото)

Share

Країна загарбників представила новий автомобіль під брендом Volga. Це китайські автомобілі від Changan Automobile Group, які просто отримали інший логотип.

Після того, як російські окупаційні війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну у 2022-2022 роках, усі найбільші світові автовиробники покинули країну-агресора та підтримали економічні санкції. Залишилося лише кілька китайських автовиробників. Потім вони захотіли відродити виробництво “Москвича”і ” Волги”.

Але новий “москвич”, продажі якого в країні-агресорі почалися кілька місяців тому, виявився китайським автомобілем з новим логотипом. Таким чином, Москвич6 – це китайський кросовер Sehol Yao виробництва JAC, а Москвич8 – китайський кросовер JAC x8. Новий “Москвич” відрізняється від китайського аналога тільки шильдиком.

І ось тепер у країні-агресорі показали нібито нові “Волги” – седан та два кросовери. Їх назвали Volga C40, Volga K30 та Volga K40. Насправді це також китайські автомобілі. Volga C40 – це китайський седан Changan Raeton Plus, Volga K30 – це китайський кросовер Oshan X5 Plus, а Volga К40 – китайський кросовер Changan UNI-Z.

Нові “Волги” від своїх китайських аналогів відрізняються лише бамперами, решітками радіатора, логотипом. Крім того, в їхню мультимедійну систему інтегрували місцеві сервіси. Ось у принципі і всі відмінності.

У лінійку двигунів нових “Волг” входить лише один силовий агрегат. Це турбомотор потужністю 188 к.с., який працює разом із 7-ступінчастим роботом.

Мало того, що нові Волги виявилися насправді китайськими автомобілями, так вони представлені тільки у вигляді концептів. Це не серійні моделі, а прототипи. Стверджується, що Горьківський автозавод почне випускати нові “Волги” вже до кінця 2024 року. Але це лише заяви. Коли з’являться серійні Волги – не відомо.

Потрібно сказати, що Changan продає свої автомобілі і в Україні, яка бореться із російськими окупантами. На українському ринку представлені чотири моделі цієї китайської компанії – кросовери CS35PLUS, CS55PLUS та UNI-K, а також пікап HUNTER. Найдоступніший з цих автомобілів – кросовер Changan CS35PLUS з 1,4-літровим двигуном потужністю 150 к.с. і 255 Нм крутного моменту, і з коробкою передач 7DCT. Він коштує від 860 000 грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Волга

Останні записи

Mitsubishi планує відродити Lancer Sportback та Montero

Компанія Mitsubishi планує відродити моделі Lancer Sportback та Montero. Японська марка подала заявки на реєстрацію…

24.06.2024

Названі найнадійніші 3-рядні кросовери та позашляховики цього року

Великі кросовери та позашляховики, здатні вмістити три ряди сидінь, мають високий попит серед сімейних покупців,…

24.06.2024

Таємничий кросовер Toyota зняли під час тестів: це може бути свіжий RAV4

Актуальна генерація бестселера Toyota RAV4 залишається на ринку вже протягом п'яти років. Незважаючи на деякі…

24.06.2024

Citroen представляє нову генерацію C3 Aircross для Європи (фото)

Citroen сьогодні розкрив всі деталі про нову генерацію C3 Aircross, яка призначена для європейського ринку…

24.06.2024

Негативний вплив спеки на електромобілі: як запобігти

Екстремальні температури, будь то холод чи спека, можуть негативно впливати на електромобілі, попереджають експерти. Так…

24.06.2024

Власники Jeep Grand Wagoneer зіштовхнулися із дивним ушкодженням

Автомобільна промисловість славиться своїми технологічними новаціями, але іноді виявляється, що ремонт таких систем може бути…

24.06.2024