Іспанці створили власний Kia Sportage (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Іспанці створили власний Kia Sportage

Іспанський автовиробник Ebro, що з’явився в 1954 році, протримався майже 33 роки, але в 2023 році компанія оголосила про своє відродження. Воскресіння бренду вирішили відзначити появою перших в історії кросоверів, які привезли на Мадридський автосалон Madric Car Experience. Один із них «паркетник», який вважається прямим конкурентом бестселера Kia Sportage.

Автомобіль отримав назву Ebro S700. Він представник компактного SUV-класу з незграбним дизайном і радіаторними гратами, на яких проявляється назва марки. Нижня частина кузова машини захищена пластиковим обважуванням, а задні ліхтарі виконані у вигляді наскрізного блоку з внутрішнім малюнком хитромудрої форми.

Довжина машини дорівнює 4,5 метрів, ширина – 1,9 метрів, а висота – 1,7 метрів. Для кросовера заявлений 1,6-літровий бензиновий двигун T-GDi, що видає 150 кінських сил. Зв’язку йому становитиме роботизована коробка передач DCT з двома зчепленнями.

Крім нього покупцям запропонують гібридну версію S700, що підключається, в основу якої ляже півторалітровий бензиновий ДВС, пов’язаний з електромотором і автоматичною коробкою передавши DHT.

Максимальна потужність силової установки складе 350 кінських сил, а запас ходу такої машини на електриці дорівнюватиме 80 кілометрам.

У продаж в Іспанії її перший кросовер надійде на початку 2025 року. Збиратимуть автомобіль на заводі Ebro у Барселоні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!