Авто

Відбувся дебют оновлених Audi A3 та S3 (фото)

Share

Оновлений Audi A3 тепер доступний для замовлення з базовим 1,0-літровим бензиновим двигуном, що знизило стартову ціну більш ніж на 150 тис. гривень. Цей трициліндровий двигун “30 TFSI” потужністю 109 к.с. і крутний момент 220 Нм дозволяє розганятися до 100 км/год менш ніж за 10 секунд для обох варіантів кузова – хетчбека та седана. Двигун також відрізняється економічності, витрачаючи приблизно 4,3 л на 100 км, і доступний з шестиступінчастою механічною або семиступінчастою автоматичною коробкою передач S tronic.

Оновлений Audi A3 Sportback тепер коштує від £28 920 (близько 1,4 млн гривень), а A3 Saloon – від £29 485 (майже 1,4 млн гривень). Вище моделі з 1,0-літровим двигуном розташований 1,5-літровий чотирициліндровий “35 TFSI” потужністю 148 к.с. і крутним моментом 250 Нм, який також доступний з механічною та автоматичною коробками передач, починаючи від £30 530 (близько 1,5 млн гривень).

У лінійці є і 2,0-літровий дизельний двигун «35 TDI» потужністю 148 к.с. і крутний момент 360 Нм, доступний тільки з автоматичною коробкою передач і оцінюється від £33 935 (1,7 млн гривень). Пізніше цього року до лінійки приєднається гібрид «45 TFSI e», що підключається, і топова версія Audi RS 3 з п’ятициліндровим двигуном.

Для любителів високих швидкостей розпочався прийом замовлень на оновлений Audi S3, який оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим турбодвигуном потужністю 328 к.с. і крутним моментом 420 Нм. Оновлений S3 розганяється до 100 км/год за 4,7 секунд завдяки системі повного приводу quattro. Початкова ціна Audi S3 становить 46 925 £ (близько 2,2 млн гривень).

Кожен Audi A3 оснащений оновленою версією цифрової панелі приладів Audi Virtual Cockpit та 10,1-дюймовим центральним сенсорним екраном із новітньою інформаційно-розважальною системою бренду, що відрізняється підтримкою Apple CarPlay та Android Auto. У стандартній комплектації також присутні навігація, бездротова зарядка для смартфонів, тризонний клімат-контроль, передні та задні паркувальні датчики та система допомоги при паркуванні Audi.

Комплектація початкового рівня Sport включає 17-дюймові легкосплавні диски, спортивні сидіння з підігрівом та тканинною оббивкою, а також два порти USB-C у задній частині. Середній рівень S Line додає 18-дюймові диски, темні алюмінієві акценти в інтер’єрі, атмосферне підсвічування салону та шкіряне кермо зі скошеним низом. Модель A3 Black Edition оснащена новими 19-дюймовими матово-сірими легкосплавними дисками, чорними вставками в інтер’єрі та світлодіодними фарами.

Оновлений Audi S3 також отримав ті ж оновлення стилю та технологій, що й інші моделі A3. Нові передні та задні бампери, фари Matrix LED та широкий вибір пакетів оптики додають автомобілю сучасні акценти. У салоні покращено якість матеріалів, додано нові елементи м’якої оббивки та більш сучасну інформаційно-розважальну систему.

Новинка також отримала вдосконалену передню підвіску, жорсткіші підшипники важелів та збільшений негативний розвал, що покращує зчеплення передніх коліс та точність кермового керування. Гальма також було збільшено, тепер на передній осі встановлені 357-мм диски з двопоршневими супортами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Audi

Останні записи

Електрокари Tesla потрапили до топ антирейтингу вживаних автомобілів

Tesla виявилася однією з найменш надійних марок автомобілів у США, згідно з рейтингом вживаних автомобілів…

01.09.2024

Toyota і Lexus лідирують за надійністю серед авто віком від 5 до 10 років

Організація Consumer Reports вперше склала рейтинг брендів уживаних автомобілів, оцінюючи надійність машин віком від 5…

01.09.2024

У Європі знижується попит на китайські електромобілі

У липні китайські автовиробники зменшили постачання електромобілів до Європи через нові митні тарифи ЄС, які…

31.08.2024

Найпотужніші чотирициліндрові двигуни, які дають фору суперкарам

Зневажати сучасні турбовані двигуни об'ємом близько двох літрів — велика помилка. Найпотужніші з них демонструють…

31.08.2024

Названо найкращі електромобілі за відгуками власників

Китайський підрозділ агентства JD Power оприлюднив рейтинг задоволеності власників автомобілів. Індекс цінності базується на досвіді…

31.08.2024

Фанат Tesla з Естонії побудував Cybertruck самостійно (відео)

Багато автолюбителів мріють про конкретні моделі авто, але не завжди можуть їх собі дозволити. Втім,…

31.08.2024