Новий недорогий китайський електромобіль вийшов краще за Ferrari і Porsche

0
405
Новий недорогий китайський електромобіль вийшов краще за Ferrari і Porsche

Минулого місяця ми згадували, що автомобіль IM L6 пройшов випробування на ухилення від зіткнення з лосем при швидкості 71 км/год, проте для успішного виконання тесту необхідно було досягти 72 км/год, причому автомобіль повинен був бути завантажений, у той час як тест він був порожній. Попри це водій зміг встановити новий швидкісний рекорд, офіційні дані якого будуть оголошені на презентації автомобіля 13 травня, проте вже відомо, що він перевищує 85 км/год, встановлений 22 квітня.

Цей новий рекорд перевищив попередню позначку 85 км/год, яку утримував Citroen Xantia Activa V6 з 1999 року, і яку не змогли перевершити навіть такі марки, як Porsche та McLaren. Однією з відмінних рис IM L6 є інноваційне «цифрове шасі ящірки», що дозволяє керувати автомобілем по трьох осях, включаючи вертикальний рух, і забезпечує шість ступенів свободи в русі. Ця система на 30% реактивніша, ніж традиційні системи ESP.

I M заявляє, що їх шасі надає унікальну систему управління на всіх чотирьох колесах, що забезпечує виняткову стабільність та керованість навіть у критичних ситуаціях. Запуск попередніх замовлень на новий IM L6 почався минулого місяця з ціновим діапазоном від 230 000 до 330 000 юанів (від 31 850 до 45 700 доларів США).

Найвища ціна включає акумулятор Lightyear на 130 кВт/год, який є першим у світі напівтвердотільний акумулятор, що масово виробляється, здатним забезпечити більше 1000 км пробігу за китайським циклом CLTC. За перші 23 години після відкриття продажів компанія отримала понад 10 000 замовлень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.