У мережі опублікували нові тизери електричного кросовера Kia EV3

0
17
У мережі опублікували нові тизери електричного кросовера Kia EV3

Менш ніж за два тижні світ побачить новий електричний автомобіль Kia EV3 , який уже встиг привернути увагу публіки своїм дизайном та обіцяною доступною ціною. Перші тизери та відео показали, що новинка отримає багато спільного зі старшим побратимом, Kia EV9 , але з помітними змінами у задній частині та дизайні даху.

Напередодні офіційного дебюту, який відбудеться вже 23 травня, Kia розкрила кілька деталей. Судячи з попередніх зображень, EV3 слідуватиме дизайнерським канонам, закладеним у концептуальному автомобілі. Очікується, що EV3 запропонує привабливі технічні характеристики порівняно з його конкурентами, такими як Volvo EX30 , Peugeot e-2008 та Renault Megane E-Tech Electric .

Особлива увага в новому EV3 приділена сучасним технологіям та комфорту. Незважаючи на свій компактніший розмір у порівнянні з EV9 , кросовер обіцяє бути просторим і технологічно просунутим, що робить його ідеальним вибором для міських жителів і любителів технологій.

Однак найбільш привабливою рисою Kia EV3 стане його ціна в 33 000 євро, яка робить його доступним для широкого кола споживачів. Це ставить його в один ряд з іншими бюджетними електромобілями, які прагнуть зробити доступ до електромобільності для мас.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!