Ford випустить заміну EcoSport, яка зіпсує життя Renault Duster

0
22
Ford випустить заміну EcoSport, яка зіпсує життя Renault Duster

На початку 2024 року компанія Ford остаточно зняла з виробництва компактний позашляховик EcoSport. Автомобіль, на який довго чекали, провалився на світовому ринку і був знятий з виробництва.

Однак місце, що залишилося вакантним, не буде довго пустувати. Компанія вже готує наступника, який буде конкурувати з бестселером Renault/Dacia Duster.

Іспанський онлайн-журнал Motor опублікував перші рендери такого автомобіля і розкрив свіжі подробиці про нього.

За словами європейців, наступник Ecosport матиме більш сучасний дизайн, ніж його попередник. Передня частина кросовера матиме велику радіаторну решітку, акуратно пронизану світлодіодними денними ходовими вогнями у вигляді трьох горизонтальних смуг.

Блоки ближнього і дальнього світла розташуються на сходинку нижче і будуть встановлені на гранях бампера. Пластикові накладки на дверях частково пофарбовані в сріблястий колір, а на контрастному даху з’явилися стандартні рейлінги.

Інформації про механіку поки що немає, але іспанські журналісти, схоже, вважають, що кросовер точно буде оснащений літровим бензиновим двигуном EcoBoost з невеликим робочим об’ємом EcoBoost.

Очікується, що “вбивця” Renault/Dacia Duster від Ford буде вперше представлений до середини 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!