Mugen підготувала новий комплект тюнінгу для Honda Civic Type R

0
49
Mugen підготувала новий комплект тюнінгу для Honda Civic Type R

Ательє Mugen розробило новий комплект тюнінгу для хетчбека Honda Civic Type R. Придворне тюнінгове ательє Honda доопрацювало нове покоління «гарячого» хетчбека Honda Civic Type R. Дорожню модель за рахунок комплекту нових деталей фахівці компанії Mugen перетворили на дуже агресивний автомобіль. вигляд і опрацьована аеродинаміка, що покращує їздові звички моделі. Крім того, японську машину позбавили її відомої риси у вигляді трьох окремих патрубків вихлопної системи.

Аеродинамічний комплект включає передній спліттер, накладки на задній бампер, нові пороги, задній спойлер і велике антикрило. Обіцяно, що всі встановлені деталі на 25 відсотків збільшують притискну силу та оптимізують баланс машини, що позитивно впливає на їздові звички хетчбека.

Додатково в ательє Mugen підготували 19-дюймові ковані алюмінієві диски BBS з полегшеним комплектом кріплення, а для салону запропоновано нову центральну консоль із вуглецевого волокна, фірмовий селектор коробки передач, нові ковшеподібні сидіння Recaro MS-C та нові килими.

У набір технічних змін входять модернізовані амортизатори і два типи гальмівних колодок – одні для активного цивільного використання, інші для гоночних трас, а також спортивна вихлопна система, яка позбавляє Civic Type R від відомих трьох патрубків, замінюючи їх одним великим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!