Новий плагін-гібридний наступник Lamborghini Huracan вже на вулицях

0
17
Новий плагін-гібридний наступник Lamborghini Huracan вже на вулицях

У серпні Lamborghini представить свій новий гібридний суперкар Temerario, довгоочікуваного конкурента Ferrari 296 GTB. Новий автомобіль, який замінить популярний Huracan, вже кілька разів був сфотографований фотографами під час випробувань на трасі.

За словами Федеріко Фоскіні, керівника відділу продажів і маркетингу Lamborghini, автомобіль буде представлений у серпні. Назва Temerario ще не була офіційно підтверджена, хоча Lamborghini зареєструвала торгову марку.

Прототип нового суперкара відрізняється від Huracan як косметично, так і технічно. Дизайн передньої частини характеризується вузькими, кутастими фарами і шестикутними світлодіодними денними ходовими вогнями. Багато елементів дизайну, таких як відкритий моторний відсік з кутовими кронштейнами, запозичені у Revuelto.

Крім того, Temerario має великий, розташований по центру патрубок вихлопної системи і компактні світлодіодні задні ліхтарі, які розташовані досить високо. Дизайнери Lamborghini також розробили сміливий дифузор, який відкриває більшу частину задніх шин.

Однак головне нововведення – це відхід від попередніх моделей. Від 5,2-літрового атмосферного V10, що використовується в Huracán, відмовилися на користь 4,0-літрового бі-турбо V8. Цей двигун має низку унікальних компонентів, які роблять його особливим. До V8 буде додано гібридну силову установку, що підключається до електромережі, але поки що не зрозуміло, скільки електромоторів буде використано в новій моделі.

Очікується також використання восьмиступінчастої роботизованої трансмісії з подвійним зчепленням, але неясно, чи будуть запропоновані задньопривідні або повнопривідні версії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!