Відроджений Mitsubishi Pajero обіцяє виявитися кращим, ніж Land Cruiser

0
404
Відроджений Mitsubishi Pajero обіцяє виявитися кращим, ніж Land Cruiser

Mitsubishi зняла позашляховик Pajero з конвеєра у 2021 році, припускаючи, що його наступника не вироблятимуть. Однак за останні три роки плани японців дещо змінилися. Згідно з витоками інформації від автовиробника, інженери Mitsubishi вже зайняті створенням нового покоління Pajero, яке, як очікується, буде представлено у 2027 році.

Днем раніше нові подробиці про проект розкрив інсайдер з Країни висхідного сонця. За даними японських журналістів, Mitsubishi поставила собі за мету за допомогою нового Pajero відібрати частку ринку у більшого Toyota Land Cruiser.

Для цього новий позашляховик буде розроблений з нуля. Його довжина становитиме понад 5 000 мм, а ширина – близько 2 метрів.

Забирати покупців у «Ленд Крузера» у Mitsubishi планують більш сучасним технічним оснащенням, а також розкішним інтер’єром, який суперечитиме філософії оригінального Pajero, який прославився простою, але надійною конструкцією.

Як двигун для машини розглядається гібридна силова установка власної розробки, а не альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. Роботи над нею ведуться паралельно із проектом позашляховика.

Офіційна прем’єра нового Pajero може відбутися наприкінці 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!