Volkswagen представив новий автокемпер із підйомним дахом на базі T7 Multivan

0
78
Volkswagen представив новий автокемпер із підйомним дахом на базі T7 Multivan

Компанія Volkswagen представила новий кемпер California. Новинка побудована на платформі T7 Multivan. Для автомобіля підготували одразу п’ять комплектацій та три силові установки на вибір, включаючи електрифіковану версію. Однією з головних особливостей моделі є підйомний дах з наметом, який буде доступний вже у стандартному виконанні. Вартість автокемпера німецькі фахівці поки що не розкрили.

Volkswagen California запропонують покупцям у комплектаціях Beach, Beach Tour, Beach Camper, а також Coast та Ocean. Крім підйомного даху з наметом, який доступний для всіх автокемперів, модель обладнали передніми кріслами і зсувними дверима, що повертаються на 180 градусів. Задні роздільні сидіння можна трансформувати в повноцінне спальне місце або повністю прибрати для звільнення простору.

У трьох найдорожчих версіях встановили похідну кухню з раковиною, плитою та безліччю ящиків для зберігання. Топовий California обладнали додатковими акумуляторами для поїздок на природу, складним столом, а також двома 230-вольтовими розетками та ємністю для питної води. Більшістю функцій кемпера можна управляти із планшета, встановленого в задній частині салону.

Новий автокемпер отримав три варіанти силових установок. Моделі доступний чотирициліндровий турбодизель потужністю 150 кінських сил, 204-сильний бензиновий двигун, а також гібридна силова установка потужністю 245 кінських сил, яку доповнює система повного приводу 4Motion.

У середині березня російські інженери представили розкішний автобудинок, збудований на базі КамАЗ-43 118. Шестиколісний кемпер оцінили у 27 мільйонів рублів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!