Авто

Представлений один з останніх Bentley у двигуні W12 (фото)

Share

Компанія Bentley представила лімітований родстер Batur Convertible. Тираж дводверки складе 16 екземплярів. Кожна отримає 750-сильний двигун, вихлопну систему з титану та унікальний, створений відповідно до вимог замовника дизайн. Наприклад, для Batur Convertible Car #0, на якому обкатають техпроцеси, вибрано незвичайне поєднання глянсового та матового відтінку Vermillion, деталей із вуглеволокна, а також роздрукованих із рожевого золота елементів салону.

Родстер Bentley Batur Convertible буде випущений у кількості 16 штук. Кожен адаптують під смаки замовника та оснастять бітурбодвигуном W12 6.0. Мотор, який вже влітку знімуть з виробництва, тут розвиває 750 кінських сил і 1000 Нм моменту, що крутить, — більше, ніж на будь-якому іншому Bentley. Як і у випадку з купе Batur, відкритій машині також будуть покладені восьмиступінчастий «робот» з двома зчепленнями та повністю титанова випускна магістраль.

Втім, головне в Batur Convertible — це, звісно, ​​можливості персоналізації. Вибір кольорів кузова, наприклад, не обмежений палітрою Mulliner, а включає індивідуальне забарвлення і навіть нанесене вручну графіку. Кастомізувати запропоновано майже все – від даху до накладки Airbridge на обтічниках за сидіннями. За бажанням клієнта зовнішній декор зроблять темним або світлим, з глянсовою або матовою поверхнею. А для грат радіатора запропонують забарвлення з ефектом омбре, тобто з плавним переходом одного кольору в інший.

Перший демонстраційний зразок Batur Convertible має двоколірну схему фарбування Vermillion Gloss/Vermillion Satin, доповнену елементами з вуглепластику під глянсовим лаком. Рамка решітки радіатора виконана в Gloss Dark Titanium і поєднується з візерунком омбре на сітці, який перетікає від чорного Beluga у центрі до яскравого Vermillion Gloss з боків. У Gloss Dark Titanium також пофарбовані лінії на капоті та частково 22-дюймові колеса. Салон, у свою чергу, прикрашають деталі із рожевого золота, створені у співпраці з майстрами Ювелірного кварталу Бірмінгема.

Лімітований родстер – третя модель Bentley Mulliner, розроблена у рамках програми Coachbuild. Названо новинку на честь вулканічного кратерного озера Батур у Кінтамані на острові Балі. Як відомо, топоніми у Bentley дуже люблять. Тому кросовер Bentayga носить ім’я скельної освіти на Гран-Канарії, а баркетта Bacalar – озера на мексиканському півострові Юкатан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Bentley

Останні записи

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024

У продажу з’явився суперкар Ferrari у стилі McDonald’s

Ferrari 296 GTB став першим дорожнім суперкаром італійської марки з двигуном V6, оскільки раніше аналогічний…

19.05.2024

Mitsubishi намекнула на новое поколение внедорожника Pajero Sport

Два тижні тому компанія Mitsubishi показала, як зміниться її позашляховик Pajero Sport (на деяких ринках…

19.05.2024

Рестайлінг Sportage: як зміниться найпопулярніший кросовер Kia з оновленням

Sportage залишається найпопулярнішою моделлю у SUV-лінійці південнокорейського автовиробника Kia. Автомобіль, який пережив зміну поколінь у…

19.05.2024

Ford Mustang може стати седаном

Культовий американський понікар Ford Mustang може стати седаном. Відсвяткував у 2024 році свій черговий ювілей…

19.05.2024