Changan та Huawei показали майбутнього конкурента Tesla Model Y

0
210

Марка Avatr готує конкурента Tesla Model Y. Avatr створили Changan, Huawei та виробник батарей CATL – електромобілі та гібриди цього бренду можна зустріти і на російському ринку, поки їх поставляють до нас напівофіційно. У Китаї ж Avatr активно розвивається і зараз готується представити нову модель з індексом 15, яка зможе кинути виклик Tesla Model Y. Поки показали лише кілька тизерних фотографій, на яких електричний кросовер відображений у камуфляжній плівці.

Деякі висновки вже можна зробити: у «п’ятнадцятого» великі 22-дюймові колісні диски, фірмові С-подібні світлодіодні лінії, що обрамляють бампер з обох боків, та активний повітрозабірник спереду. Також можна помітити, що у кросовера замість традиційних зовнішніх дзеркал встановлені камери, а дверні висувні ручки. На одному зі знімків на даху електромобіля встановлений експедиційний багажник з обладнанням для кемпінгу – мабуть, його запропонують опционально для моделі. Є у Avatr 15 і фаркоп.

За неофіційними даними, крім повністю електричної версії Avatr 15 буде й гібридна силова установка, в якій ДВЗ безпосередньо не пов’язаний з колесами. В даний час прототип моделі проходить випробування у найхолоднішій частині Внутрішньої Монголії.

Avatr має великі плани на закордонні ринки. Марка буде запущена в Таїланді, Центральній Азії, Африці, Південній Америці, Близькому Сході та Південно-Східній Азії. Потім територія продажів розшириться на Європу та США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!