Авто

Компактний кросовер Renault Symbioz 2025 повністю розсекретили

Share

Компанія Renault показала нового представника компактних кросоверів під назвою Symbioz. Ця модель завершує наступ на C-сегмент у рамках стратегії “Ренолюція”.

Renault Symbioz заснований на модульній архітектурі CMF-B . Довжина машини складає 4413 мм, ширина без урахування дзеркал – 1797 мм, висота – 1575 мм. Колісна база – 2638 мм. У модельному ряду новинка займе місце між компактним Captur і Renault Austral.

Обсяг багажника у компанії назвали унікальним для сегмента. Він великий – 624 літри. Спинка заднього дивана складається в рівну підлогу, що додає машині практичності. Новинка зацікавить сімейних людей, а також корпоративних клієнтів, яким необхідно витримати рівень електрифікації автопарку при малих витратах.

Електрифікація Renault Symbioz була проведена за перевіреною схемою для CMF . Упор зроблено на послідовно-паралельний гібрид E-Tech . До її складу входить 49-сильний електродвигун, стартер-генератор потужністю приблизно 25 к.с., бензиновий двигун об’ємом 1,6 літра потужністю 94 к.с. і невелика батарея ємністю 1,2 кВт/год. Загальна потужність системи складає 145 л. Запуск та старт з місця завжди відбувається в електричному режимі та, за словами представників компанії, до 80% міських поїздок проходитиме без вихлопів. Двигун внутрішнього згоряння починає роботу на високих швидкостях, наприклад, на трасі, і в цей момент електромотори простоюють. Заявлена ​​витрата палива – 4,6 літра на 100 кілометрів.

Компонування передньої панелі Renault Symbioz отримала традиційний для моделей марки кокпіт OpenR з вертикальним планшетом діагоналлю 10,4 дюйма по центру. У «заряджених» модифікаціях, наприклад, в новій Captur Esprit Alpine, що дебютувала на новому , новинка отримала цифрову панель приладів на екрані 10,3 дюйма. Заявлено 29 асистентів безпеки та допомоги водієві.

Терміни виходу та ціна нового Renault Symbioz поки не розкриваються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Renault

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024