Авто

Cadillac показав новий кросовер Optiq для китайського ринку (фото)

Share

Cadillac представив молодіжний кросовер Optiq “на батарейках”. Нова модель дебютувала на автосалоні в Пекіні, і основним ринком для неї стане, як неважко здогадатися, Китай. Новинка орієнтована в першу чергу на молоду аудиторію: у неї стильний дизайн з мінімумом хрому в декорі і чорним дахом, що «парить». У Сadillac заявляють, що Optiq розганяється до сотні за шість секунд і проїжджає без підзарядки 600 кілометрів. Прийом замовлень вже відкритий, ціни стартують із 239,7 тисяч юанів, що еквівалентно трьом мільйонам рублів.

Optiq запропонують на китайському ринку з переднім та повним приводом. Віддача в першому випадку становитиме 245 кінських сил, розгін з місця до 100 кілометрів на годину займе сім секунд, а максимальна швидкість буде обмежена 180 кілометрів на годину. Монопривідному кросоверу покладено батарею ємністю 68,4 кіловат-години, на одному заряді якої він проїжджає 536 кілометрів за циклом CLTC.

Більш потужний повнопривідний варіант оснащений двома електродвигунами, сумарна віддача яких становить 287 кінських сил. Місткість батареї в цьому випадку – 79,7 кіловат-години, а запас ходу – 600 кілометрів. Заряджання батареї з 20 до 80 відсотків займає 33 хвилини.

Салон нового електрокросу нагадує суплатфрменний Lyriq, який, як і Optiq, побудований на архітектурі Ultium. Перед водієм знаходиться широкоформатний 33-дюймовий цифровий кластер, нижче – фізичні кнопки керування клімат-контролем. На центральному тунелі розташували поворотний селектор трансмісії та два підсклянники.

У список оснащення входять двозонний клімат-контроль, крісла з вентиляцією, бездротове заряджання для смартфона та атмосферне підсвічування салону зі 126 кольорами на вибір.

Сadillac Optiq позиціонуватиметься на ступні нижче згаданого Lyriq. Крім Китаю модель планується продавати і в США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Cadillac

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024