Ford розробляє недорогу модель замість Fiesta: що відомо про цю машину

0
164

Виробництво Ford Fiesta завершено. Fiesta – найдешевша модель американської компанії на світовому ринку. Однак її місце в модельному ряді вакантне. Компанія розробляє бюджетного наступника.

У компанії зазначають, що в лінійці електромобілів Ford є місце для автомобіля початкового рівня, який не належить до сегменту кросоверів або позашляховиків. Іншими словами, виробник розглядає можливість створення компактного хетчбека. Про це стало відомо виданню Carscoops.

Щоправда, остаточного рішення щодо такого автомобіля для європейського ринку ще не прийнято. Тим не менш, Ford вже кілька років розробляє такий автомобіль в рамках своїх досліджень.

Ford Fiesta – це компактна модель, яка випускається вже майже 50 років. За цей час було продано понад 22 мільйони автомобілів. Крім того, у Великобританії, наприклад, це найбільш зареєстрована модель автомобіля.

За свою 47-річну кар’єру Fiesta змінила сім поколінь, а перша модель була випущена в 1976 році. Fiesta була компактним, простим хетчбеком для тих, хто не був готовий витратити цілий статок на новий автомобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!