Оголошено старт продажу Peugeot 308 з м’яким гібридним двигуном

0
309

Peugeot продовжує розширювати свій модельний ряд, пропонуючи більш екологічні та економічні варіанти. Найновішим доповненням стала м’яка гібридна версія популярного автомобіля Peugeot 308 , яка тепер доступна як у кузові хетчбек, так і універсал (SW).

Ця нова модель оснащена 1,2-літровим трициліндровим двигуном PureTech потужністю 136 л. і крутний момент 230 Нм, доповненим електромотором, інтегрованим в 6-ступінчасту автоматичну трансмісію, що додає ще 28 к.с. Ця м’яка гібридна система дозволяє знизити витрату палива до 4,7 літри на 100 км, що на цілий літр менше, ніж у попередньої моделі з АКПП.

Peugeot 308 з новою гібридною силовою установкою доступний у трьох комплектаціях: Active Pack Business, Allure та GT . Ціни починаються від 34 400 євро для хетчбека і 35 700 євро для універсала в комплектації Active Pack Business .

На додаток до м’якого гібриду, Peugeot 308 пропонує широкий вибір силових установок, включаючи стандартний 1.2 PureTech з механічною коробкою передач, а також дві версії гібриду плагін (Hybrid 180 і Hybrid 225) і повністю електричні моделі e-308 як для так і хетчбе для універсалу.

Це оновлення є частиною стратегії Peugeot щодо переходу на більш чисті технології та покращення екологічних характеристик своїх автомобілів. З м’якою гібридною версією Peugeot 308 компанія пропонує споживачам більш економічний і екологічний варіант, який обіцяє не тільки зниження витрат на паливо, але і зменшення впливу на навколишнє середовище, при цьому зберігаючи звичну якість і комфорт, за який цінуються автомобілі Peugeot .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!