Найдешевша Tesla Model 2 вперше потрапила на камеру

0
836

Перші шпигунські фотографії нової моделі Tesla початкового рівня були зроблені з дрону на берлінському заводі Tesla.

Форма задньої частини замаскованого автомобіля, припаркованого поруч із Model Y, відрізняється від Model Y та Model 3. Габаритні розміри автомобіля менші, і він виглядає як купе-кросовер у стилі фастбек.

За мотивами фотографій вже створили нову тривимірну модель, яка виконана в кузові хетчбека, оснащена характерними для даного сімейства фарами та новим бампером, хоча останні, звичайно, можуть виглядати інакше.

Повідомляється, що порівняно з Model 3, Model 2 буде приблизно на 15% коротшим за довжиною, приблизно на 30% легшим за масою, а ємність акумулятора зменшиться приблизно на 25%. Model 2 використовуватиме нові, більш безпечні та дешеві акумулятори.

Генеральний директор Tesla Ілон Маск підтвердив, що нова модель бренду початкового рівня, Model 2, надійде у продаж у 2025 році. Новий автомобіль під кодовою назвою Redwood буде запущено у виробництво на заводах у Мексиці, Берліні та Шанхаї, а ринкова ціна залишиться на рівні близько 25 000 доларів, після чого очікується подальше зниження ціни. При цьому Маск також спростував чутки про те, що Model 2 скасовано.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!