Lamborghini Revuelto у новому амплуа: більше карбону, більше агресії

0
229

Німецька тюнінгова компанія Keyvany щойно представила перший боді-кіт для Lamborghini Revuelto , і це справді щось із чимось. Незважаючи на те, що компанія поки що працювала тільки з рендерами і не мала можливості тестувати реальну модель, представлені зміни виглядають переконливо. Lamborghini Revuelto у карбоновому виконанні виглядає готовим «поглинути» інші суперкари на сніданок.

Компанія Keyvany , хоч і не так відома як Mansory , сміливо експериментує з дизайном спорткарів та суперкарів. Створена в 2018 році в Німеччині, вона вже встигла виявити свою любов до Lamborghini , зокрема, створивши шалену версію Urus під назвою «Keyrus» кілька років тому. Нова розробка для Revuelto отримала назву “Keytoro” , і вона дійсно прекрасна.

Зміни починаються з передньої частини, де з’явився новий агресивний спліттер та капот із безліччю вентиляційних отворів. Він нагадує модель SVJ “на стероїдах” і добре гармонує з оновленим дизайном. Карбонові елементи можна знайти на капоті, з боків автомобіля, корпусах дзеркал, порогах і вентиляційних кришках. Ззаду встановлено новий масивний карбоновий дифузор та антикрило. Елементи чудово доповнюють профіль автомобіля.

Навіть якщо компанія Keyvany не внесе змін до силової установки, додаткової потужності вам точно не знадобиться. Гібридний V12 з трьома електродвигунами видає 1001 кінську силу і 1001 Нм крутного моменту, що робить його найпотужнішим Lamborghini , коли-небудь створеним. Завдяки новій 8-ступінчастій коробці з подвійним зчепленням розгін до 100 км/год займає всього 2,5 секунди, а максимальна швидкість досягає 350 км/год, що робить його одним з найшвидших автомобілів з ДВЗ.

Keyvany вже приймає замовлення на комплект, але вартість та строки постачання поки не оголошені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!