Опубліковано перший тест-драйв Dacia Duster 2024

0
347

Перший тест нового гібридного Dacia Duster 2024 нового покоління провело видання L’automobile, яке розповіло про сильні та слабкі сторони новинки.

Це величезний стрибок уперед. Після 48 годин, проведених у його компанії, Dacia Duster 2024 підтверджує, що вона має все, щоб увічнити комерційний успіх своїх предків.

До сильних боків кросовера віднесли комфорт, краще відкаліброване рульове управління і переваги гібрида. Машина загалом сприймається по-новому.

До мінусів відносять систему допомоги при гальмуванні, яка спрацьовує по-різному, дуже галасливий двигун при русі в гору і при великих прискореннях, також не чуйну коробку перемикання передач.

З перших хвилин стає ясним: комфорт на іншому рівні, відчуття від водіння теж. Duster, здається, справді подолав важливий рубіж.

Гібридна трансмісія Hybrid 140 показала себе добре з погляду енергоспоживання та витрати палива (5,3 л/100 км). Але невеликої АКБ ємністю 1,2 кВт·год не вистачало під навантаженням.

Ціна стартує від 26600 євро. Як зазначає L’automobile: «У порівнянні з конкурентами румунів залишається дуже вигідною угодою».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!