Bentley Mulsanne отримав оригінальний елемент інтер’єру

0
1169

Ателье Mulliner розробило спеціальну комплектацію седана Mulsanne, присвячену сторіччю марки Bentley. Назвали її WO Edition – на честь засновника компанії Уолтера Оуена Бентлі.

Особливе оздоблення інтер’єру, велика кількість опцій – цим покупців люксових автомобілів не здивуєш. Але британці придумали ще дещо. У відділенні для келихів на другому ряду сидінь передбачено оглядове віконце. А під ним – фрагмент колінчастого вала особистого автомобіля Уолтера Оуена Бентлі, Bentley 8 Litre 1930 року. Це остання машина, яку він розробив для заснованої ним фірми.

Бентлі продав цей автомобіль в 1931 році. Компанія викупила його назад в 2006-му і відреставрувала. Оригінальний колінвал замінили новим, а стару деталь вирішили увічнити оригінальним чином. У розпиляному вигляді її хватить на всі 100 седанів Mulsanne, які будуть зроблені в рамках спецсерії.

Відмітимо, що саме відділення для келихів виготовлено вручну з чотирьох видів дерева, полірованого алюмінію і сталі. На інкрустації зображені фари і решітка радіатора тієї самої машини Bentley 8 Litre. Також є підсвічування і копія автографа Уолтера Оуена Бентлі.

Офіційний світовий дебют автомобіля відбудеться в кінці серпня, а замовники отримають машини в 2019 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!