Skoda оголосила про запуск продажів оновленої Octavia в кузові ліфтбек

0
582

14 лютого цього року ознаменувався не лише святом для закоханих, а й важливою подією для чеського автовиробника Skoda . Компанія представила оновлену версію свого бестселера – Skoda Octavia . Після успішного дебюту оновленої версії Octavia Combi на ринок виходить і ліфтбек, початкова ціна якого встановлена ​​на рівні 34 490 євро, що на €1500 дешевше, ніж універсал.

Першими на ринок надходять автомобілі в комплектації First Edition. Вони оснащені такими опціями, як камера заднього виду, паркувальні датчики спереду та ззаду, а також розкішні задні ліхтарі з динамічними покажчиками поворотів. Додатково покупці можуть вибрати 13-дюймову версію інформаційно-розважальної системи замість стандартного 10-дюймового екрану, додати адаптивний круїз-контроль та матричні світлодіодні фари.

Skoda пропонує різноманітність двигунів для нової Octavia . За 34 490 можна придбати модель зі 115-сильним двигуном 1.5 TSI та механічною коробкою передач. За додаткові €2000 доступна версія з м’яким гібридом та 7-ступінчастою автоматичною коробкою DSG . Також пропонується 150-сильний варіант з автоматом DSG за 38490 євро. Аналогічні опції доступні і для моделі Combi .

Замовлення на оновлену Skoda Octavia вже приймаються і автомобіль доступний для покупки у всіх основних автосалонах бренду. Оновлена ​​модель Octavia обіцяє стати привабливим вибором для тих, хто шукає сучасний та технологічно просунутий автомобіль за доступною ціною.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!