У Tesla Model 3 та Model Y з’являться нові корисні функції

0
43

Tesla не зупиняється в оновленні своїх машин і вже готує низку нових «фішок» для двох популярних моделей компанії Model 3 та Model Y. Інформацію про них американський автовиробник розмістив на своїх сторінках у соцмережах.

Як пише видання CarBuzz, модернізація торкнеться оновлення інформаційно-розважальних систем цих машин, оснащених комп’ютерним чіпом AMD (усі екземпляри 2022 і пізніших модельних років).

Мультимедійна система отримає повноекранне керування автомобілем під час стоянки, більші елементи керування відтворенням, ярлики швидкого доступу та нову графіку при їзді в режимі автопілота.

Крім того, власники оновленої Tesla Model 3 зможуть відкривати багажник свого седана без допомоги рук, віддалено переглядати записи в режимі Sentry Mode на Apple iPhone, що раніше було доступне лише для комп’ютерів, фізично підключених до USB-порту автомобіля.

А ще пасажири на задніх сидіннях у «трійці» зможуть переглядати поточну інформацію про поїздку, а також час і температуру на задньому центральному сенсорному екрані.

Першими пакет оновлень традиційно дістануться жителям США, а потім доопрацювання поширять на решту країн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!