Renault випустить шосте покоління хетчбека Clio: перші зображення

0
213

Компанія Renault планує не тільки зберегти, а й випустити нове, шосте покоління моделі Clio. Авто є стовпом модельного ряду французької марки. За 34 роки з моменту його появи на конвеєрі «реношникам» вдалося продати понад 15 мільйонів одиниць «Кліо» по всьому світу, тож відмовлятися від цього знаменитого імені компанія явно не має наміру.

Як може виглядати реформований автомобіль, а також чого чекати від його технічної частини показали та розповіли французькі ЗМІ.

Журнал Automobile-Magazine продемонстрував перші зображення Clio 6, судячи з яких машина збереже колишній формат класичного компактного хетчбека, але отримає більш сучасний зовнішній вигляд.

Попереду машині дістанеться нова оптика, інша решітка радіатора, посередині якої розташується сучасна емблема марки, а також бампер з великими повітроводами.

На дверях Clio з’являться широкі накладки з фарби, а задні дверні ручки, як і в п’ятій генерації, будуть заховані в стійках.

Машину мають намір спроектувати на тій же платформі, що й у попередньому поколінні – CMF-B. Французькі ЗМІ стверджують, що «Кліо» збереже двигун внутрішнього згоряння навіть незважаючи на те, що чутки пророкували йому електрифіковану версію.

Прем’єру автомобіля заплановано на 2026 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!