Нове покоління Hyundai Tucson: перші зображення

0
310

Компанія Hyundai продає актуальне покоління свого популярного кросовера Tucson (NX4) з 2020 року. 2023-го машина пройшла через плановий рестайлінг, а тепер найближчою модернізацією автомобіля має стати нова генерація.

Яких змін можна чекати від кардинально переглянутого Tucson напередодні показав невідомий автомобільний художник.

Нове покоління Hyundai Tucson отримає індекс NX5. Водночас ним машина, на думку дизайнера, зазнає переробки майже всієї передньої частини кузова.

Фронтальна сторона кросовера має шанси обзавестися H-подібними денними ходовими вогнями, які раніше дісталися Santa Fe, але виконані не горизонтально, а вертикально.

Між двома блоками з’явиться 4-кутова решітка радіатора, помітно зменшена в розмірах у порівнянні з моделлю NX4, а також змінила внутрішнє наповнення, а нижче можна чекати появи широкого повітроводу і різких граней бампера.

На скетчах новий Hyundai Tucson показаний відразу в кількох кольорах кузова. Всі машини мають злегка похилий лінією даху, нагадуючи автомобілі сегменту крос-купе.

Про технічні зміни в одній з найпопулярніших моделей Hyundai поки говорити рано. Але його актуальна генерація з оновленням отримала на батьківщині колишні мотори в особі 1,6-літрової бензинової “наддувної четвірки” та 2-літрового турбодизеля, а також гібридної силової установки на базі “молодшого” двигуна.

Прем’єра нового Hyundai Tucson може відбутися у 2026 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!