Новий Volkswagen Passat стане п’ятиметровим седаном у Китаї

0
375

Чотирьохдверки перевершить за довжиною європейський універсал і вийде на ринок у третьому кварталі цього року. За даними з бази Мінпрому Китаю, модель запропонують із двома двигунами на вибір. Базовим стане “турбочетвірка” 1.5, а роль старшого агрегату відведена дволітровому турбомотору. Для Passat буде доступний різноманітний декор та кілька варіантів зовнішності.

У базі Міністерства промисловості та інформатизації Китаю з’явилися сертифікаційні документи нового Volkswagen Passat. Мова про локалізовану модель, яка, на відміну від європейської тезки, являє собою седан завдовжки більше п’яти метрів. Старт продажів моделі, що отримала ім’я Passat Pro, намічено на третій квартал 2024 року.

Судячи з опису, чотиридверка отримає кілька варіантів зовнішності – ту, що на фотографіях, і агресивнішу, з чорною “пащею” в нижній частині переднього бампера. У оснащення увійде панорамний люк зі зсувною секцією, камера заднього виду та відеореєстратор. Колісних дисків – аж сім на вибір. А ось двигуна всього два: «турбочетвірки» 1.5 та 2.0 потужністю 160 та 220 кінських сил відповідно.

У європейського Passat моторна гама помітно ширша. У ній є 1.5 eTSI з 48-вольтовим стартер-генератором (150 к.с.), гібридні системи, що заряджаються, на базі 1.5 TSI (204—271 к.с.), а також звичайні бензинові (204—265 к.с.) і дизельні (122-193 л.с.) “четвірки”. Привід за замовчуванням передній. Повний 4Motion доступний лише у поєднанні з найпотужнішими агрегатами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!